אחד הסרטים המשובחים שנעשו בישראל בשנים האחרונות נקרא בארה"ב Fill the Void, בויים ע"י חוזרת בתשובה והוא הסרט הישראלי הראשון המציץ לקהילה החרדית בישראל.
רמה (46)נולדה בארה"ב לאב ימאי, יעקב דרימר, שבילה זמן רב עם בתו ומשפחתו בנסיעות על הים. בשנה הראשונה לחייה עלו הוריה לישראל, והיא גדלה והתחנכה בכפר סבא, אך חזרה שוב לארה"ב וחיה כאן עוד שנים אחדות בצעירותה.
לאחר שחזרה בתשובה, בשנות ה-20 לחייה, נטשה רמה את שאיפותיה ליצור קולנוע חילוני, והחלה ללמד קולנוע בבתי ספר דתיים, נישאה וילדה 4 ילדים.
"למלא את החלל", סרטה הראשון, זכה ב-7 אוסקרים ישראלים ב-2012, יותר מכל סרט אחר באותה שנה, כולל פרס הסרט הטוב ביותר. הוא הוזמן לפסטיבל הסרטים היוקרתי בוונציה - שם זכתה הדס ירון בפרס השחקנית הטובה ביותר - הישראלית היחידה שזכתה עד כה בפרס הזה.
הדס מגלמת את שירה מנדלמן, בת למשפחה חרדית חסידית מכובדת, שהגיעה לפרקה. היא בודקת בחשאי את השידוך המיועד לה, בחור בשם פנחס שנחשב עילוי. פנחס מוצא חן בעיני שירה ומשפחתה, וכל שנותר הוא לערוך מסיבה לקראת החתונה. אולם אז נפטרת אחותה הגדולה, אסתר (רננה רז), ומותירה אחריה תינוק ואלמן צעיר, יוחאי (יפתח קליין).
כעת מופנים המאמצים לחיפוש שידוך ליוחאי, האלמן הטרי. מגיעה הצעת שידוך מבלגיה, אך חמותו (עירית שלג) חוששת שאם חתנה יינשא לאישה שמתגוררת בחו"ל, הוא ירחיק ממנה את נכדה. לפיכך, היא מעוניינת לשדך בין בתה, שירה, ליוחאי. במקביל נרקמת מערכת יחסים עדינה, רגישה וכואבת בין יוחאי לבין שירה ושירה ניצבת בפני ההחלטה - האם לפעול לפי רצונה או למלא את רצונות בני משפחתה.
בורשטין שאפה ליצור סרט שישקף את חיי הקהילה החרדית מהמבט החרדי, ולא מהזווית החילונית כפי שהיא מוצגת לעתים תכופות בקולנוע הישראלי. חלק מהניצבים ומאנשי הצוות המקצועי שעבדו על הסט היו חרדים, ובגלל נוכחותם פעלה ההפקה תחת מגבלות שונות, כגון הפרדה בין גברים לנשים.
לדברי רמה, בשלב מסוים היא שקלה להוציא את הסרט בלי שיישא את שמה או למשוך את ידיה ממנו, לאחר שהחיכוך עם העולם החילוני היקשה עליה, אולם היא המשיכה בהפקה לאחר שהרב שלה, מרדכי אוירבך, שאיתו התייעצה, ובעלה עודדו אותה.